"de plek voor timmer- en klusworkshops"

extra workshops n december!

goed nieuws:  vanwege veel vraag geven we 2 extra workshop in december . Klus en Tegel extra op de agenda.

Op donderdag 15 december van 9-12 uur een Klusworkshop boren en ophangen; kosten € 65,-

op vrijdag 16 december van 9-15 uur Tegelworkshop; kosten € 175,-

aanmelden via het contactformulier op onze website ( laatste tabje)

extra KLUSworkshop ingepland op zaterdag 2 juli!

Op zaterdag 2 juli van 9-12 uur zetten we er een extra klusworkshop in.

Dus ligt je boormachine maar te verstoffen en weet je niet hoe die nou precies werkt? geeft je op en kom het leren.

Altijd al willen gaan boren in je muur om nou eindelijk dat schilderij of die lamp op te hangen maar zie je ertegenop omdat je niet precies weet hoe dat nou zit met de bitjes en de pluggen en het materiaal? Geeft je op voor deze workshop en daarna pak je zelf die klussen thuis aan. Gegarandeerd!!

er komen prijsverhogingen aan…,helaas

Zaandam 20 mei 2022

De workshops zijn in volle gang en er is veel belangstelling op t ogenblik. Dat is heel leuk dat er zo veel mensen zijn die beter willen leren klussen. Helaas is het wel zo dat wij na de zomer de prijzen hebben moeten aanpassen. Dus in het blok oktober/november kan je zien dat daar er een andere prijs staat dan voor de zomer. De brandstof, energie en materiaalkosten zijn zo extreem snel gestegen dat we een aanpassing moesten doen. Het is helaas niet anders.

klus- en timmerworkshops weer in volle gang!

Vanaf 18 januari 2022 zijn de meeste Klusworkshops bij ons weer te volgen.

De Tegelworkshop, Elektraworkshop, Timmerworkshop ( maak een bankje of maak een bak) en de Klusworkshop staan weer ingepland voor de eerste twee maanden van dit nieuwe jaar.

Ook verspreid over de maanden erna komen deze workshops allemaal nog een keer terug. Dus wacht niet te lang en schrijf je in, want sommige zitten al volgeboekt.

we gaan weer open in januari 2022

Na een lange Corona-pauze vinden we het nu toch echt tijd om weer te gaan denken aan het openen van Het Zaansch Klushuis. Dat zal zijn in januari en februari 2022. In deze twee manden gaan we elke week verschillende workshops inroosteren. Verspreid over de wisselende dagen zijn dat de  KLUS-, TIMMER-, ELEKTRA- en TEGELWORKSHOP. Ook in de voorjaarsvakantie gaan we inplannen. Binnenkort komt het rooster online, dus houdt onze website in de gaten

up-date van 20 mei 2021

Tot de zomervakantie in 2021 blijven wij nog gesloten voor individuele aanmeldingen voor al onze workshops. Wij hopen na de zomer zonder enige beperkingen weer te kunnen gaan opstarten. Wilt u persoonlijk een herinnering daarvoor ontvangen laat het ons weten via het contactformulier.

 

geen workshops meer in Het Zaansch Klushuis dit jaar

Zaandam 2/11/2020: na wikken en wegen is door ons het definitieve besluit genomen dat wij in 2020 geen klus- en timmerworkshops meer gaan geven. De maatregelen m.b.t. het beteugelen van het Coronavirus zijn van dien aard en het succes daarvan nog te gering dat we in deze , voor ons allemaal, lastige tijd geen workshops kunnen geven die wat ons betreft veilig genoeg zijn. In eerste instantie hadden we nog een opzet met minder deelnemers en het indelen van onze workshopruimte , maar gaandeweg de tijd wordt het onmogelijk om dit nog met een goed gevoel te kunnen doen. Wij vinden het echt jammer maar hopen op een mooie start weer ergens in 2021. Tegen die tijd zal ons rooster met de workshops weer op onze site staan en we hopen jullie dan weer te kunnen begroeten bij een van onze workshops. Tot die tijd pas goed op elkaar en blijf gezond.

Harry Timmerman & Mirjam Voskamp

Coronanieuws

Wegens het uitbreken van het Coronavirus zijn alle workshops tot nadere berichtgeving geannuleerd.

Wij hopen in oktober weer te kunnen  gaan starten met een workshop tegelen en zullen in elk geval de belangstellenden voor deze workshop persoonlijk op de hoogte stellen. Mocht deze workshop goed gaan dan gaan we verder met het inplannen van andere workshops die gegeven kunnen worden met inachtneming van de RIVM maatregels. Een aanpassing van de prijs wordt noodzakelijk omdat we met minder deelnemers per groep gaan werken. 

workshop van vrijdag 3 april is geannuleerd

Vanwege de maatregelen die genomen zijn om de uitbraak van Coronavirus in te dammen hebben wij besloten om vanaf 16 maart de workshops te annuleren in elk geval tot 6 april. Nadere berichtgeving volgt.

Aanmelden voor workshops  kan nog wel; uw aanmelding wordt wel in behandeling genomen en een plaats wordt nog wel gereserveerd. Houdt u in het achterhoofd dat de verschillende workshops dus kunnen worden uitgesteld. Wij volgen daarvoor de richtlijnen vanuit de politiek.

Stay safe

mooie review over de workshop Elektra van 2 oktober 2019

From: René van Dam
Subject: [your-subject]

Telefoonnummer : ——-
Bericht :
Workshop Elektra – een verslag
Samen met een net zo leergrage vriendin deze workshop gevolgd. De ontvangst was plezierig met koffie,
thee en koekjes en het rondje voorstellen wat je van de workshop verwachtte, verliep ook gemoedelijk.
Daarna ging iedereen naar zijn eigen werktafel. Daar begon het zweten voor een ongeoefende elektra-man,
maar het is met de geduldige en plezierige uitleg allemaal gelukt. De stekker zat aan het snoer,
de wandcontactdoos zat vast aan het bord, de dradenkluwen zat netjes gekoppeld… en ja… het allerbelangrijkste:
de lamp ging ook nog aan en de stoppen in de meterkast sprongen niet.
O nee, foutje… stoppen zijn ouderwets… de schakelaar bleef netjes op zijn plaats en het bleef licht in de werkruimte.
Al met al een leuke en leerzame workshop dus!