"de plek voor timmer- en klusworkshops"

Voor wie?

Voor wie zijn deze workshops bestemd?

Eigenlijk voor iedereen die zelf in zijn huis aan de slag wil gaan maar dat tot nu toe nog niet deed. Omdat het je net aan de juiste informatie of ervaring ontbrak. Je hoeft dan ook niets te kunnen of te weten op klus gebied om je in te kunnen schrijven voor een workshop.  De timmerworkshop, bijvoorbeeld,  is er ook voor mensen die het leuk vinden om te werken met hout. Want tijdens deze workshop ga je zelf iets maken wat je mee naar huis neemt. Een klein bankje of een krat. Door iets te maken leer je meteen goed te meten, zagen, boren en schuren.

De workshops zijn voor vrouwen en mannen, jong en oud. Voor iedereen die in een veilige omgeving iets handigs wil bijleren. Er is bij elke workshop een deel theorie een een groot deel praktijk. Dus je gaat zelf aan de slag om alles zo goed mogelijk onder de knie te krijgen.IMG_3415

De workshops worden gegeven in onze eigen werkplaats in de Halstraat nummer 5, in het centrum van Zaandam. Goed te bereiken met openbaar vervoer, fiets en auto. Er is voldoende parkeermogelijkheid in de straten rondom ons adres.

Er wordt gewerkt in kleine groepen van minimaal 4 personen maximaal 8 personen. Elke cursist heeft een eigen werkplek waaraan hij werkt en oefent. Na het volgen van een workshop ben je in staat om voortaan zelf het schilderij op te hangen of de stekker aan het snoer te vervangen! Je weet waar de verschillend gekleurde elektriciteitsdraden voor dienen dus geen angst meer om iets op elektragebied te veranderen in je woning.

 

Bekijk snel  welke workshops er gegeven worden in HET ZAANSCH KLUSHUIS! Je kan je via het contactformulier aanmelden , voor verdere vragen of informatie kan je altijd even bellen of mailen.